Waar zal ik beginnen? Al sinds jong af ben ik gepassioneerd door alles wat digitaal is, van game consoles tot website. Het heeft me altijd enorm gefascineerd hoe dingen in elkaar zaten. En op mijn 18de kon ik eindelijk te weten komen hoe digitale marketing in elkaar steekt. Ik leerde eerst websites maken om daarna over te schakelen op SEO. Dat werd uiteindelijk mijn grote passie, een grooote passie. 3 jaar werk al als Lead SEO specialist bij WiSEO, dit voor zowel grote klanten als VRT en Napoleon Sports & Casino als Jusré en Moderna.

Naast mijn dagelijkse job als SEO specialist ben ik ook de oprichter van SEO Benelux, SEA Benelux en the News SEO Group, een community voor SEM specialisten in België en Nederland. Deze twee community’s zijn samen goed voor 4000 leden.

 

Geen vrees! Het websites ontwikkelen heb ik niet opgeven. Na mijn uren (wat is slapen?) maak ik WordPress websites en webshops voor toffe kleine bedrijven zoals De Vlasblomme en O Dierbaar België.

Ik ben er bijna … en als ik dan nog even tijd heb werk ik graag aan projecten zoals goedekopemondmaskers.be, een uit de hand gelopen project. Wat startte als een Amazon affiliate website is ondertussen getransformeerd tot verzamelplaats voor lokale mondmasker verkopers.

 

Site Footer